OVERSTAPPEN SIM ONLY

NIEUWE SIM ONLY PROVIDER

Overstappen van (of naar) sim only? Simpeler kan bijna niet! Wil je besparen op je vaste (telefonie)kosten zonder in te leveren op kwaliteit? Stap naar over naar sim only. Je kunt altijd jouw nummer behouden en zit geen dag zonder telefonie. De overstap regelen wij, samen met de provider. Sim only scheelt aanzienlijk in de kosten ten opzichte van abonnementen met toestel. Alle providers maken gebruik van elkaars netwerken, verschil in kwaliteit is er eigenlijk al jaren niet meer. Vergelijk sim only, stap over en bespaar!

Maak gebruik van onze rekentool om aan de hand van het gewenste aantal belminuten gecombineerd met mobiel internet om de juiste keuze te maken. Op verandervansimonly.nl vergelijk je alle sim only providers op basis van hun actieprijzen, normale tarieven en tarieven voor mobiel internet. Wij tonen bovendien de totale kosten per jaar. Alleen zo krijg je het juiste beeld van kosten en kan je vergelijken om de beste sim only provider te vinden.

Overstappen houdt in dat je jouw huidige telefoonnummer en simkaartnummer invult tijdens het bestellen. Met dit nummer kan de nieuwe provider de verbinding en je nummer als het ware overnemen van jouw oude provider. Je kunt overstappen van prepaid naar abonnement en van sim only provider naar sim only provider. Je kunt na je contractperiode het contract maandelijks opzeggen. Providers mogen niet meer stilzwijgend verlengen. Heb je bijvoorbeeld een KPN abonnement met een 1-jarig contract en heb je dit al 18 maanden? Dan kan je direct overstappen! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer 12 maanden vol gemaakt zijn. Providers hanteren een opzegtermijn van 1 maand